SALATA DE FASOLE PASTAI, CU MORCOVI, PATRUNJEL SI MIRODENII

iulie 30, 2021 | CATEGORIA Garnituri

salata de fasole pastai, cu morcovi, patrunjel si mirodenii

O salata cu proteine vegetale de calitate si o varietate bogata de enzime si antiozidanti valorosi, foarte benefica sanatatii.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

– 350 g fasole pastai
– un morcov
– ½ legatura de patrunjel verde
– ½ lingurita pudra de piper
– ½ lingurita pudra de turmeric
– o lingurita ulei de masline extravirgin
– ½ lamaie
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se curata pastaile de fasole verde la capatul de unde sunt desprinse la cules, se spala in multe ape, apoi se fierb aldente.

ingrediente pentru salata de fasole pastai, cu morcov, patrunjel si mirodenii

Morcovul, bine spalat si curatat superficial, se razuie fin, apoi se adauga pastailor fierte. Se adauga de asemenea patrunjelul verde, bine spalat si maruntit, apoi piperul macinat si pudra de turmeric. Se amesteca salata, se potriveste de sare si se poate consuma ca atare, sau se adauga uleiul de masline si sucul de lamaie, ca dressing, pentru un plus de nutrienti si de savoare.

salata de fasole pastai, cu morcovi, patrunjel si mirodenii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *