SALATA DE FASOLE BOABE, CU MORCOVI SI GULII

martie 26, 2014 | CATEGORIA Aperitive

salata de fasole boabe, cu morcovi si gulii

O salata cu proteine vegetale, fara adaos de grasimi, cu boabe consistente de fasole,  asezonate gustos, cu ingrediente sanatoase.

INGREDIENTE:

–         250 gr. fasole boabe

–         450 gr gulii cu frunze

–         100 gr morcovi

–         ½ lingurita de ghimbir, pudra

–         piper negru macinat, dupa gust

–         sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se curata, se spala si se lasa la inmuiat boabele de fasole cateva ore, apoi se fierb in apa cu putina sare. Intre timp, se spala si se curata morcovii si guliile, apoi se rad pe razatoarea mare, iar frunzele de gulie se toaca. Cand boabele de fasole sunt fierte, se strecoara si se asezoneaza cu morcovii, cu guliile si frunzele lor, cu pudra de ghimbir, cu sare si piper.

fasole boabe, morcovi, gulii,frunze de gulie, ghimbir, sare si piper negru, pentru salata

Se amesteca, se mai potrivesc de sare si de piper, apoi se savureaza.

salata de fasole boabe, cu morcovi si gulii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *