SALATA DE CRUDITATI, CU FLORI DE IASOMIE SI PUDRA DE CARDAMON

mai 18, 2016 | CATEGORIA Aperitive

salata de cruditati, cu flori de iasomie si pudra de cardamon

O asociere clasica asezonata cu delicatele miresme ale florilor proaspete de iasomie si gustul exotic din pudra fina de cardamon.

INGREDIENTE (pentru o portie):

–       un castravete

–       ½ ardei gras

–       o rosie

–       4 fire de patrunjel verde

–       9 flori de iasomie

–       un praf pudra de cardamon

–       o lingurita de ulei de susan

–       3 linguri de suc de lamaie

–        sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine castravetele, rosia si ardeiul, castravetele se curata partial si se taie rondele, rosia se feliaza, iar ardeiul se fasiaza subtire.

ardei,flori de iasomie, pudra de cardamon, ulei de susan, lamaie, pentru salata de

Se aduna apoi, se asezoneaza cu patrunjelul spalat si tocat, cu sarea si cu uleiul de susan, cu sucul de lamaie, se amesteca bine, apoi se garniseste totul cu florile de iasomie bine spalate si cu pudra de cardamon.

salata de cruditati, cu flori de iasomie si pudra de cardamon

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *