O salata de primavera cu verdeturi crude, pentru absorbtia integrala a nutrientilor acestora, o excelenta gustare sau garnitura.
INGREDIENTE (pentru o portie):
– 6 cartofi albi
– 2 legaturi de loboda rosie
– o legatura de leurda
– o legatura de patrunjel
– o legatura de marar
– 3 linguri de ulei de masline extravirgin
– sare, dupa gust
PREPARARE:
Cartofii se spala, se curata, se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare, apoi se scurg.
Intre timp se spala bine verdeturile si loboda rosie, apoi se toaca dupa bunul plac.
Se adauga peste cartofii asezati in bolul pentru servit, se sareaza dupa gust, se amesteca si se toarna uleiul pe deasupra.
Arome si culori frumoase transforma o simpla salata in ceva super delicios!
Faptul ca are cartofi in componeneta poate constitui si un fel de mancare de sine statator, pentru cazul in care suntem pe fuga, este suficient de satioasa.
arata spectaculos… acum le fac fetelor mele…tin post…