SALATA DE CARTOFI CU LOBODA ROSIE CRUDA

aprilie 5, 2013 | CATEGORIA Garnituri

salata de cartofi cu loboda rosie, cruda

O salata de primavera cu verdeturi crude, pentru absorbtia integrala a nutrientilor acestora, o excelenta gustare sau garnitura. 

INGREDIENTE (pentru o portie):

 –          6 cartofi albi

–          2 legaturi de loboda rosie

–          o legatura de leurda

–          o legatura de patrunjel

–          o legatura de marar

–          3 linguri de ulei de masline extravirgin

–          sare, dupa gust

 

 PREPARARE: 

    Cartofii se spala, se curata, se taie cubulete si se fierb  in apa cu putina sare, apoi se scurg.

cartofi fierti, pentru salata

 Intre timp se spala bine verdeturile si loboda rosie, apoi se toaca dupa bunul plac.

loboda rosie, leurda, marar, patrunjel, pentru salata

 Se adauga peste cartofii asezati in bolul pentru servit, se sareaza dupa gust, se amesteca si se toarna uleiul pe deasupra.

salata de cartofi cu loboda rosie cruda

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *