SALATA DE BROCCOLI SI ANDIVE, CU BUSUIOC

martie 2, 2023 | CATEGORIA Garnituri

Tulpinele de broccoli sunt foarte bogate nutritiv, iar daca sunt consumate crude, in salate, se beneficiaza de toti acesti nutrienti, nealterati. Astfel ca am asociat sanatos cateva bucati de tulpina de broccoli, intr-o salata cu gust aromat, usor amarui, antioxidanta, bogata enzimatic, hranitoare si delicioasa.

INGREDIENTE:
– ½ tulpina de broccoli
– o andiva
– 2 tulpini de busuioc, cu frunze proaspete
– ½ lamaie
– o lingura ulei de masline extravirgin
– ½ lingurita piper negru macinat
– sare de ocna, dupa gust

PREPARARE:
Se curata andiva si tulpina de broccoli. Frunzele andivei se spala bine si se taie in fasii marunte, iar tulpina de broccoli, bine spalata, se taie in rondele fine. Frunzele de busuioc se spala si se toaca fin.

Se aduna aceste ingrediente, apoi li se asociaza uleiul de masline, sucul jumatatii de lamaie si piperul negru macinat. Se amesteca si se potriveste salata de de sare. Se poate savura si fara sare, gustul este unul echilibrat chiar si asa.

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *