SALATA DE ANDIVE SI SFECLA ROSIE, CU MUSTAR

ianuarie 7, 2019 | CATEGORIA Aperitive

salata de andive si sfecla rosie, cu mustar

O salata deosebit de aromata, ce poate fi consumata ca atare, cu gust intens, si foarte recomandata, in special, pentru detoxifierea si hranirea ficatului.

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

– ½ sfecla rosie de marime medie

– o andiva

– 2 linguri de mustar boabe intregi, marinat crud (seminte de mustar alb si negru, apa, sare, ulei de masline extravirgin, otet de mere, plante aromatice)

– patrunjel verde, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine andiva, se taie cotorul si se fasiaza frunzele pe lungime, iar sfecla rosie se spala, se curata si se razuieste fin.

ingrediente pentru salata de andive si sfecla rosie, cu mustar

Se portioneaza alternand frunzele de andiva, cu sfecla razuita si asezonandu-le cu mustar si frunze de patrunjel verde.

salata de andive si sfecla rosie, cu mustar

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *