O salata cu baza din muguri de fasole mung, un concentrat de vitamine si minerale, pentru un gust excelent si un stil de viata sanatos.
INGREDIENTE (4 portii):
– 185 gr muguri de fasole mung, conservati
– un morcov
– o ceapa rosie
– un ardei gras
– 4 linguri de bulion cu busuioc, bio
– o legatura de marar proaspat
– 3 linguri de ulei de floarea soarelui, presat la rece
– otet din vin, dupa gust
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Mugurii cruzi, conservati sanatos, cu sare, se spala bine, se lasa la scurs, iar intre timp se curata si se spala morcovii, ceapa si ardeiul. Morcovii se rad grosier, ceapa rosie se taie rondele, iar ardeiul se taie cuburi.
Se amesteca cu mugurii de fasole mung, apoi se adauga bulionul cu busuioc, mararul spalat si tocat fin, sarea, uleiul si otetul, se amesteca bine, apoi se poate savura.