SALATA CU BRANZA CHEDDAR SI VALERIANA ITALICA

decembrie 29, 2015 | CATEGORIA Aperitive

salata cu branza cheddar si valeriana italica ansamblu

O reteta concentrata in proteine si antioxidanti, ce poate constitui un mic dejun sau o cina, perfecte ca gust si nutrienti.

INGREDIENTE (pentru 3 portii):

–         200 gr branza cheddar, maturata 9 luni (produs DeLuxe, comercializat prin LIDL)

–         75 gr frunze de valeriana italica (comercializate prin LIDL)

Pentru dressing:

–         3 linguri de ulei de rapita, presat la rece

–         o lingura de otet din vin

–         o lingurita de mustar clasic

–         o lingurita rasa de cimbru uscat

–         o lingurita de boia de ardei dulce

–         o crenguta de rozmarin verde

–         un praf de ardei iute

–         un praf de sare

 

PREPARARE:

Se aduna intr-un bol ingredientele pentru dressing.

ingredientele de sos pentru salata cheddar cu valeriana italica

Se amesteca si se lasa sa se intrepatrunda aromele (cca 2 ore), apoi se spala bine frunzele de valeriana, se astern pe un platou, se adauga branza cheddar taieta in cubulete marunte, apoi se asezoneaza cu dressingul.

salata cu branza cheddar si valeriana italica

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *