RULOURI DIN PIEPT SI FICAT DE PUI, CU BOABE DE CORIANDRU

iunie 22, 2013 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

 rulouri din piept si ficat de pui, cu frunze de papadie, ceapa si boabe de coriandru

      O reteta in care fragezimea si gustul carnii de pui se innobileaza cu aroma intensa a boabelor de coriandru, ce-i confera un plus de nutrienti si de savoare.

INGREDIENTE:

–         750 gr piept de pui

–         500 gr ficat de pui

–         2 cepe

–         5 frunze de papadie

–         5 inflorescente de busuioc verde

–         o lingurita de coriandru

–         2 linguri de bulion

–         3 linguri de ulei de masline extravirgin

–        300 ml de apa

–         sare, dupa gust

 

PREPARARE:

Pieptul de pui se spala, se feliaza (eu am obtinut 9 bucati), apoi se subtiaza cu batatorul de snitele. Se sareaza usor si in fiecare bucata de piept de pui se aseaza un ficat de pui, se ruleaza apoi si se prinde cu o scobitoare.

rulouri din piept cu ficat de pui

Se aseaza intr-un vas termoizolant, apoi se spala si se curata ceapa, se taie rondele, frunzele de papadie se spala si impreuna cu rondelele de ceapa si boabele de corindru intregi, se adauga peste rulouri.

rulouri din piept cu ficat de pui si ceapa, boabe de corindru, frunze de papadie si sare

Se toarna apa si se introduce vasul la cuptor, apoi se lasa sa fiarba, pana se patrund toate ingredientele. Se adauga bulionul si uleiul, se potriveste de sare si se mai lasa 5 minute la cuptor, apoi se intrerupe fierberea.

rulouri din piept cu ficat de pui si ceapa, boabe de corindru, frunze de papadie, sare si bulion

Se portioneaza si se garnisesc cu busuioc verde,  pentru aroma si prospetime.

rulouri din piept si ficat de pui, cu frunze de papadie, ceapa si boabe de coriandru

detaliu rulouri din piept si ficat de pui, cu frunze de papadie, ceapa si boabe de coriandru

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *