RULOURI DE VINETE, CU PIEPT DE PUI

octombrie 10, 2013 | CATEGORIA Aperitive

vinete cu morcovi, ardei, piept de pui , patrunjel, legate cu fasii de telina si servite cu rosii

Vinete rulate cu ingrediente naturale, legume la gratar si piept de pui, asezonate cu patrunjel verde, tije de telina  si servite cu felii de rosii proaspete.

INGREDIENTE:

–          2 vinete (aprox.500 gr)

–          2 morcovi

–          1-2 ardei grasi

–          2 tulpini de telina

–          un piept de pui (aprox.185 gr)

–          ½ legatura de patrunjel verde

–          2 rosii

–          sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Pieptul de pui se spala si se taie in bucati, cam de 5 cm lungime. Vinetele, morcovii si ardeii se spala, se curate, apoi vinetele si morcovii se taie fasii inguste, pe toata lungimea, iar ardeii se taie fasii cat mai subtiri posibile.

piept de pui, vinete, morcovi, ardei, telina, pentru rulouri

Vinetele se lasa cca 30 minute cu sare, sa-si lase sucul toxic.

vinete puse la sare, pentru rulouri de vinete cu piept de pui

Se spala apoi si se sterg cu un prosop absorbant. Vinetele, morcovii si ardeii se coc pe gratar, pe ambele parti, urmand sa se friga si bucatile din piept de pui. Pe fiecare felie de vanata se asterne una de morcov, 3 fasii de ardei si cate o bucata de piept de pui, asezonate cu cateva frunze de patrunjel si potrivite de sare.

felii de vinete, morcovi ,fasii de ardei, piept de pui, la gratar si patrunjel, pentru rulouri

Se ruleaza apoi si se leaga cu o fasie de tulpina de telina. Se aranjeaza pe un platou si se consuma cu felii proaspete de rosii.

rulouri de vinete cu morcovi, ardei, piept de pui , patrunjel, legate cu fasii de telina si servite cu rosii

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *