RULOURI CU SOMON SI LEGUME LA GRATAR

aprilie 28, 2013 | CATEGORIA Aperitive

 rulouri cu somon si legume la gratar, detaliu

      Un meniu elegant, hranitor, cu incarcatura afumaturii atenuata de picanteria leurdei si a usturoiului.

INGREDIENTE (pentru 9 bucati):

–  9 bucati de file de somon afumat, aprox. 200 gr.

–  9 felii de dovlecel

–  9 felii de morcov

–  9 felii de ardei gras

–  9 fire de marar

–  9 frunze de leurda

–  2 fire de usturoi verde

–  sare, dupa gust

 

PREPARARE:

Morcovul se spala, se curata superficial si se feliaza, ardeiul si dovlecelul, se spala si se feliaza cu tot cu coaja, apoi se aseza pe gratarul incins si se lasa sa se patrunda pe ambele parti.

felii de dovlecei, de ardei si de morcovi, la gratar

Peste felia de dovlecel se suprapun somonul, morcovul, frunza de leurda, apoi se grupeaza in centru, bucata de usturoi verde cu firul de marar si cu felia de ardei gras.

fasii suprapuse de dovlecel, somon, morcov, cu ardei,usturoi si marar pentru rulouri

Se ruleaza de la un capat la altul, fiecare aranjament obtinut astfel se leaga apoi cu cate o fasie subtire din frunza de usturoi.

rulouri cu somon si legume la gratar

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *