RULADA DIN PIEPT DE PUI CU BRANZA DE BURDUF SI ARDEI

septembrie 30, 2013 | CATEGORIA Aperitive

rulada din piept de pui, cu branza de burduf, patrunjel, oua si ardei, feliata

O rulada abundenta in proteine,  combinate cu patrunjel verde, pentru ajutor in digestie, nutritiva, gustoasa si aspectuoasa.

INGREDIENTE:

–         2 bucati de piept de pui (aprox. 550 gr)

–         260 gr branza de burduf

–         3 oua

–         o legatura mica de patrunjel verde

–         un ardei gras, rosu

–         sare neiodata, dupa gust (optional)

 

PREPARARE:

Pieptul de pui se spala si se bate cu ciocanul de snitele, avand grija la intensitatea loviturilor, sa nu se rupa.

piept de pui, batut, pentru rulada

Peste branza de burduf se adauga ouale si patrunjelul spalat si tocat.

branza de burduf, oua si patrunjel, pentru rulada

Se amesteca bine si se potriveste de sare, daca branza nu este suficient de sarata.Bucatile de piept de pui se aseaza una langa alta si se prind cu scobitori, obtinand o foaie intinsa, pe mijlocul careia se asterne compozitia de branza, iar deasupra ei fasii din ardeiul gras rosu, spalat si taiat ingust, in lung.

piept de pui, umplut cu branza de burduf, patrunjel, oua si ardei

Se aduna compozitia peste ardei, ca sa incadreze fasiile la mijloc, apoi se aduna si marginile pieptului de pui si se prind cu scobitori. Se asterne intreg ansamblul intr-un vas termoizolant.

piept de pui, umplut cu branza de burduf, patrunjel, oua si ardei, prins cu scobitori

Apoi se introduce la cuptor si se lasa la temperatura de 150 grade C, pana se patrunde si se rumeneste.

piept de pui, umplut cu branza de burduf, patrunjel, oua si ardei, scos din cuptor

Se consuma fierbinte sau rece, constituind un aperitiv hranitor si apetisant.

rulada din piept de pui, cu branza de burduf, patrunjel, oua si ardei, feliata

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *