ROSII UMPLUTE CU URDA, CORIANDRU SI MARAR

octombrie 2, 2014 | CATEGORIA Aperitive

rosiiumplute-urda-cardamon-marar-final2ok

Un meniu clasic, pregatit sanatos, fara adaos de grasimi, usor si aromat.

INGREDIENTE:

–       4 rosii mari (aprox. 725 gr)

–       125 gr urda

–       o lingurita de pudra de coriandru

–       6 fire de marar

–       sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine rosiile, apoi se scobesc, iar pulpa rezultata din scobituri se stoarce de suc si se marunteste cu un blender de mana. I se adauga apoi urda, pudra de coriandru (seminte de coriandru rasnite) si mararul spalat si tocat fin.

rosiiumplute-urda-cardamon-marar1ok

Se amesteca bine ingredientele, se potrivesc de sare, apoi se plaseaza in cavitatile scobite ale rosiilor, urmand ca rosiile astfel umplute, sa se garniseasca dupa imaginatie.

rosiiumplute-urda-cardamon-marar-finalok

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *