ROSII UMPLUTE CU FILE DE SOMON SI NUCI DE CAJU

februarie 24, 2014 | CATEGORIA Aperitive

rosii umplute cu file de somson in sos tomat cu busuioc si cu nuci caju

Ingrediente sanatoase, gust select si o prezentare pentru o zi speciala, ca cea de “Dragobete”.

INGREDIENTE :

–         o conserva de 190 gr file de somon salbatic de Pacific, in sos tomat cu busuioc (120 gr somon si 70 gr sos)

–         50 gr nuci de caju, crude

–         520 gr rosii (2 rosii mari)

–         ¼  lingurita pudra de ghimbir

–         cateva fire de arpagic

–         sare neiodata, dupa gust (optional)

 

PREPARARE:

Se rasnesc nucile de caju, mai putin cateva care se opresc pentru decor. Se desface conserva, se strecoara sosul, apoi jumatate din cantitatea de sos tomat cu busuioc se alatura fileului de somon si nucilor de caju macinate.

file de somon , sos tomat cu busuioc si nuci caju macinate

Se amesteca, apoi se asezoneaza cu pudra de ghimbir.

crmea din somon in sos tomat cu busuioc, nuci de caju macinate si pudra de ghimbir

Se amesteca din nou si se potriveste de sare, daca este cazul.Se taie rosiile in jumatati, apoi se scobesc in forma de inima, iar miezul lor se marunteste si se amesteca cu cealalata jumatate din cantitatea de sos.

rosii scobite si sos tomat  cu busuioc si miez de rosie, pentru umplut cu file de somon si nuci caju

Se umplu jumatatile de rosii cu crema de sosmon si nuci de caju, apoi se garnisec dupa imaginatie. Se servesc cu sosul delicios si cu cateva fire de arpagic, pentru un plus de picanterie.

rosii umplute cu file de somon in sos tomat cu busuioc si cu nuci caju

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *