RIDICHE NEAGRA CU FRUNZE DE PAPADIE SI SAMBURI DE MIGDALE

noiembrie 10, 2017 | CATEGORIA Aperitive

ridiche neagra cu frunze de papadie si samburi de migdale

Frunze de papadie, proaspat culese de pe campul racoros, dintre frunzele in culorile toamnei, frunze inca bogate in clorofila, alaturi de alte ingrediente sanatoase, intr-o super salata:

INGREDIENTE:

– o ridiche neagra

– o legatura de frunze de papadie

– samburi de migdale (am folosit 15 bucati)

– o lingura de ulei de masline extravirgin (presat la rece)

– o jumatate de lamaie

– ¼ lingurita de ienibahar macinat grosier

– sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

M-am intors dintr-o scurta calatorie din Ardeal cu cateva frunze proaspete si bine hranite de papadie, astfel ca m-am gandit sa le savurez intr-o salata detoxifianta si am spart cei cativa samburi de migdale care mi-au fost daruiti dintr-un migdal de pe o alee din cartier.

samburi de migdale, ridiche neagra, frunze de papadie si lamaie, pentru salata

Desigur ca se pot folosi migdale din comert si frunze de papadie proaspete sau uscate, din cele pentru ceai. Se spala si se curata ridichea, apoi se razuieste grosier si se adauga sucul jumatatii de lamaie, se amesteca si se potriveste de sare. Se spala bine frunzele de papadie si se maruntesc, apoi se adauga si ele, impreuna cu ienibaharul. Se amesteca bine si apoi se asezoneaza cu samburii de migdale si cu uleiul de masline.

ridiche neagra cu frunze de papadie si samburi de migdale

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *