QUINOA LA ABUR, CU MARINATA RECE DE ISOP

October 4, 2018 | CATEGORIA Aperitive

quionoa la abur, cu marinata rece de isop

Excelenta asociere ca nutrienti, cu un gust aparte, consistenta, bogata in proteine vegetale antioxidanti si enzime.

INGREDIENTE (pentru o portie):

– 3 linguri de quinoa

pentru marinata la rece:

– o lingurita isop uscat

– o lingurita ulei de masline extravirgin

– 4 linguri zeama de lamaie

– un praf ienibahar macinat

– un praf de sare de ocna

 

PREPARARE:

Se spala bine boabele de quinoa, in multe ape, pentru a indeparta din saponinele ce le imprima un gust ciudat, usor amarui.

quinoa la inmuiat si ingredient pentru marinata rece de isop

Se fierb apoi, la abur, cam 45 de minute. Intre timp se prepara marinata, adunand ingredientele specificate si amestecandu-le. Se lasa acoperita minim 3 ore, apoi se strecoara si se toarna peste quinoa fiarta. Se poate asezona cu isop macerat in marinata, consumandu-l ca atare.

quionoa la abur, cu marinata rece de isop

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *