QUINOA FIARTA, CU SFECLA ROSIE SI HREAN

octombrie 14, 2019 | CATEGORIA Garnituri

quinoa fiarta, cu sfecla rosie si hrean

O reteta echilibrata nutritiv, ce alatura boabelor de quinoa, bogate in proteine vegetale, o aroma puternica si enzime valoroase din ingrediente crude.

INGREDIENTE:

– 100 g boabe de quinoa
– ½ radacina mica de sfecla rosie
– o radacina mica de hrean
– o lingura de ulei de masline extravirgin
– o lingura de otet de mere
– sare de ocna, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine boabele de quinoa, in multe ape, pentru a indeparta din saponinele ce le imprima un gust amarui,  se fierb in apa pana se patrund, apoi se strecoara. Se spala bine si se curata hreanul si sfecla rosie.

ingrediente pentru quinoa fiarta, cu sfecla rosie si hrea

Se razuiesc apoi fin si se adauga uleiul de masline, otetul de mere si sarea.

hrean si sfecla crude, razuite, pentru quinoa fiarta, cu sfecla rosie si hrean

Se amesteca bine, apoi se asezoneaza boabele de quinoa, fara sa se amesteca pentru a ramane un ansamblu bicolor.

quinoa fiarta, cu sfecla rosie si hrean

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *