PULPE SUPERIOARE DE PUI, IN SOS DE CORCODUSE

iunie 7, 2014 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

pulpe superioare de pui, in sos de corcoduse

O reteta cu un gust proaspat, usor acrisor, bogata in antioxidanti.

INGREDIENTE (pentru 6 portii):

–          6 pulpe superioare de pui

–          3 legaturi de ceapa verde

–          2 ardei grasi

–          350 ml sos de corcoduse

–          o legatura de marar verde

–          sare neiodata, dupa gust

–          piper negru macinat, dupa gust

PREPARARE:

Se spala si se curate pulpele de pui, ceapa verde si ardeii, apoi se depieliteaza pulpele de pui si li se adauga ceapa taiata rondele si ardeii tocati marunt.

pulpe superioare de pui, cu ceapa verde si ardei, pentru fiert

Se fierb in apa cu putina sare, pana se patrund si scade apa, apoi se adauga sosul de corcoduse, si mararul spalat si tocat.

pulpe superioare de pui, cu ceapa verde si ardei, pentru fiert

Se potriveste totul de sare, iar pentru iubitorii picanteriilor, se poate presara piper negru macinat.

pulpe superioare de pui, in sos de corcoduse

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *