PULPA DE VITA, IN CRUSTA DE MIRODENII, LA CUPTOR

ianuarie 10, 2015 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

pulpa de vita, in crusta de mirodenii, la cuptor 2

O reteta ce fragezeste si aromatizeaza pulpa de vita, imbogatind-o cu antioxidanti valorosi, ce ajuta digestia si o fac irezistibila ca gust.

INGREDIENTE:

–         2 kg pulpa de vita

–         o legatura de cimbru uscat

–         4 linguri de boabe de coriandru (de la Kamis)

–         4 linguri de busuioc uscat (de la Kamis)

–         3 linguri de ulei de masline extravirgin

–         2 linguri de ghimbir macinat (de la Kamis)

–         2 linguri de rozmarin macinat

–         2 linguri de boia de ardei dulce (de la Kamis)

–         2 linguri de ienibahar macinat

–         sare, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine pulpa de vita si se mai degreseaza daca este cazul, apoi se unge cu uleiul de masline, se sareaza si se asezoneaza pe rand, cu mirodeniile.

pulpa de vita, unsa cu ulei de masline si asezonata cu mirodenii, pentru cuptor

Se introduce in cuptorul incalzit la temperatura de 165 grade Celsius, unde zaboveste circa 45 de minute. Astfel preparata, pulpa va capata o crusta gustoasa, iar feliile taiate vor fi fragede.

pulpa de vita, in crusta de mirodenii, la cuptor

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *