PULPA DE PORC, CU SOS DE HREAN SI SEMINTE DE ANASON

octombrie 15, 2013 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

pulpa de porc, cu sos de hrean si seminte de anason

O reteta simpla, cu un gust intens, pregatita cu ingredinte nutritive.

INGREDIENTE:

–         750 gr pulpa de porc

–         3 radacini de hrean (aprox. 100 gr)

–         300 gr iaurt (3,5 % grasime)

–         2 linguri de ulei de masline extravirgin, presat la rece

–         2 lingurite de seminte de anason

–         sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Pulpa de porc se spala, se degreseaza si se portioneaza.

pulpa de porc, degresata si portionata

Se fierbe in apa, pana se patrunde. Se adauga sare si se lasa la foc mic, sa se fragezeasca. Intre timp se prapara sosul de hrean astfel: se spala si se curata hreanul, se rade pe razatoarea mica, apoi i se adauga iaurtul si uleiul de masline presat la rece.

hrean ras, cu iaurt si ulei de masline extravirgin, pentru sos

Pentru cei ce-l doresc sarat, se potriveste de sare. Se strecoara feliile de pulpa de porc, se portioneaza si se servesc cu sosul de hrean si cu adaos de seminte de anason, acesta constituind un mod excelent de a te obisnui cu gustul lor.

pulpa de porc cu sos de hrean si seminte de anason, portie

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *