O reteta simpla, cu un gust intens, pregatita cu ingredinte nutritive.
INGREDIENTE:
– 750 gr pulpa de porc
– 3 radacini de hrean (aprox. 100 gr)
– 300 gr iaurt (3,5 % grasime)
– 2 linguri de ulei de masline extravirgin, presat la rece
– 2 lingurite de seminte de anason
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Pulpa de porc se spala, se degreseaza si se portioneaza.
Se fierbe in apa, pana se patrunde. Se adauga sare si se lasa la foc mic, sa se fragezeasca. Intre timp se prapara sosul de hrean astfel: se spala si se curata hreanul, se rade pe razatoarea mica, apoi i se adauga iaurtul si uleiul de masline presat la rece.
Pentru cei ce-l doresc sarat, se potriveste de sare. Se strecoara feliile de pulpa de porc, se portioneaza si se servesc cu sosul de hrean si cu adaos de seminte de anason, acesta constituind un mod excelent de a te obisnui cu gustul lor.