PULPA DE OAIE CU VARZA MURATA SI CIMBRU

ianuarie 22, 2013 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

pulpa de oaie cu varza murata si cimbru simple

Pulpa de oaie si varza murata capata o savoare deosebita cand sunt aromate cu cimbru.

INGREDIENTE:

–         750 gr pulpa de oaie

–          2 verze murate

–          o lingura de cimbru macinat

–          4 foi de dafin

–          4 linguri de bulion

–          o lingura de boia de ardei dulce

–          3 linguri de ulei de floarea soarelui

–          Piper, dupa gust

 

PREPARARE:

Pulpa de oaie se spala bine, se curata de seu, pentru a mai elimina din grasimile saturate si se portioneaza.

pulpa de oaie, portinata

Cand apa clocoteste, se pune la fiert, se spumuieste si se lasa sa fiarba, la foc mic. Varza se lasa la desarat, daca este cazul, se toaca fin sau grosier, dupa preferinta.

varza murata, tocata

Cand carnea esta patrunsa, se adauga varza la fiert. Cand s-a inmuiat suficient, se adauga frunzele de dafin si cimbrul.

pulpa de oaie cu varza murata, cimbru si foi de dafin

Se lasa 3 minute sa fiarba la foc mic, sa-si lase aromele, apoi se adauga bulionul si dupa ce intreg ansamblul da intr-un clocot, se intrerupe fierberea. Se adauga apoi boiaua de ardei dulce, uleiul si putin piper.

pulpa de oaie cu varza murata si cimbru

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *