PULPA DE MIEL, CU MUSTAR

aprilie 23, 2015 | CATEGORIA Retete de Sarbatori

pulpa de miel, cu mustar

O reteta ce asigura carnii de miel o preparare corecta si o aromatizare aparte.

INGREDIENTE:

–          o pulpa posterioara de miel

–          2-3 capatani de usturoi

–          4 linguri mustar cu boabe

–          sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Pulpa de miel, bine spalata, se degreseaza, se impaneaza dens cu cateii de usturoi si se unge apoi cu mustarul.

pulpa de miel impanata cu usturoi si asezonata cu mustar, pentru cuptor

Se acopera cu apa si se introduce la cuptor, unde zaboveste, la temperature constanta, intorcand-o din cand in cand, pana se patrunde bine si se fragezeste. Se potriveste de sare, apoi se intrerupe fierberea si se serveste ca atare, sau cu diverse verdeturi, dupa preferinta.

pulpa de miel, cu mustar

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *