mai 12, 2013
Din respect pentru viata, din dragoste pentru animale si din studii moderne nutritioniste care au descoperit prezenta proteinelor complete, nu doar in carnuri, ci si in asocierea leguminoaselor cu amidonoase, am devenit adepta unei teorii sanatoase si avantajoase pentru toate fiintele Planetei. Aceasta teorie sustine temeinic inlocuirea meniurilor abundand in proteine animale, mai ales de sarbatori, cu unele echilibrate nutritiv, exclusiv vegetariene, sau chiar crud vegetariene (raw vegan). A fost prima varianta de pasca vegetariana prezentata pe site-ul nostru si pe care am fost invitata in aprilie 2013, sa o expun si in cadrul emisiunii “Ai grija de tine” realizata de Carmen Bruma. Inafara de pasca vegetariana prezentata, am preparat si o bautura cu fulgi de ovaz si cicoare , hranitoare si delicioasa.
Invitatia, am onorat-o cu multa emotie si bucurie, dupa cum se observa si din filmul prezentat:
https://www.youtube.com/watch?v=Dd8HgZEGTFc&feature=youtu.be