PRAJITURA CRUD VEGANA,CU CAISE SI MURE

iulie 19, 2013 | CATEGORIA Dulciuri

prajitura din blat crud vegatarian cu smochine,fiulgi de ovaz, seminte de in si pudra de roscove, cu crema de caise si mure

O prajitura cu dulceata fructelor si aroma pudrei de roscove.

INGREDIENTE:

Pentru blat

–         200 gr de smochine

–         30 gr seminte de in

–         100 gr de fulgi de ovaz

–         35 gr de pudra de roscove

–         150 ml apa

Pentru crema

–         ½ kg de caise

–         250 gr mure

 

PREPARARE:

Smochinele si semintele de in se lasa la inmuiat in apa 2 ore, apoi se adauga fulgii de ovaz, care se lasa la inmuiat 10 minute.

smochine,seminte de in,fulgi de ovaz,puse la inmuiat in apa, pentru prajitura

Se amesteca bine, in blender si se mai adauga putina apa daca este nevoie, pana se obtine o pasta cremoasa. Se adauga apoi si pudra de roscove.

smochine, fulgi de ovaz,seminte de in,inmuiate si amestecate cupudra de roscove

Se amesteca din nou, pana pasta devine omogena si din ea se formateaza un blat patrat. Caisele se spala, se desfac de pe samburi, se strivesc cu un blender de mana si se aseaza peste blat. Se introduce ansamblul la frigider, pantru 15 minute, apoi se garniseste cu  murele.

prajitura din blat crud vegatarian cu smochine,fiulgi de ovaz, seminte de in si pudra de roscove, cu crema de caise si mure

prajitura crud vegetariana cu blat din smochine, seminte de in, fulgi de ovaz si pudra de roscove, cu crema de caise si mure

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *