PORUMB FIERT, CONDIMENTAT

august 12, 2015 | CATEGORIA Aperitive

porumb fiert, condimentat

Un dulce condimentat cu o selectie naturala de mirodenii, pentru o savoare picanta si un adaos important de nutrienti.

INGREDIENTE:

–         4 stiuleti de porumb, tineri

–         amestec iute ( am folosit de la Kamis: piper negru 30 %, sare 25%, chilli,

coriandru, mustar alb, usturoi 6%, extract de ardei )

 

PREPARARE:

Stiuletii de porumb se despanuseaza, se curata de matase, se spala si se rup in cate doua bucati, pentru portii mai mici si mai usor de manevrat, apoi se aseaza in vasul pentru fiert.

stiuleti de porumb pregatiti pentru fiert

Se adauga suficienta apa, mult peste volumul lor, pentru a avea timp sa fiarba pana se patrund bine. In acest caz, se intrerupe fierberea, se scot porumbii pe un platou si se asezoneaza cu amestecul condimentat.

porumb fiert, condimentat

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

  • Angela says:

    Rasfoind blogul… am dat peste acsetaa reteta! Suna delicios! E bifata pentru viitorul apropiat! Chair am o pulpa de curcan in frigider si nu stiam ce sa fac cu ea… merci pentru reteta! La mine pe blog te asteapta un premiu! 🙂

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *