POGACELE INTEGRALE, CU BRANZA SI PANSELUTE SALBATICE

august 30, 2014 | CATEGORIA Dulciuri

pogacele-branza-panselutesalbatice-final2ok

Delicii din aluat dietetic integral, indulcite sanatos cu stevia si imbogatite cu nutrientii panselutelor salbatice (trei frati patati).

INGREDIENTE (pentru 25 de bucati):

Pentru aluat:

–                    245 gr faina dietetica din macinis integral de grau

–                    45 gr seminte de in, rasnite

–                    un praf de sare

–                    175 ml apa plata

–                    o lingurita de coaja de lamaie

–                    2 lingurite suc de lamaie

–                    5 picaturi de hiper stevia rebaudiana

Pentru umplutura:

–                    275 gr branza framantata de vaca (adica sarata)

–                    20 de picaturi de hiper stevia rebaudiana

–                    2 gr de panselute salbatice (trei frati patati) uscate

Pentru garnisit:

–         praf de nucsoara, dupa gust

 

PREPARARE:

Se aduna pentru aluat, faina dietetica integrala, semintele de in rasnite si sarea.

pogacele-branza-panselutesalbatice1ok

Se adauga apa, putin cate putin si se framanta aluatul, apoi se adauga picaturile de stevia, coaja si sucul de lamaie.

pogacele-branza-panselutesalbatice2ok

Se pregateste umplutura adaugand peste branza, panselutele salbatice uscate, maruntite si stevia rebaudiana.

pogacele-branza-panselutesalbatice3ok

Se amesteca pentru omogenizare, apoi se intinde aluatul si se taie patratele, in centrul carora se plaseaza cate o lingurta din umplutura. Se stang apoi bine marginile aluatului catre centru, sub forma unor boccelute.

pogacele-branza-panselutesalbatice4ok

Se plaseaza in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.

pogacele-branza-panselutesalbatice5ok

Se coc la temperatura moderata, pana se patrund si se rumenesc usor. Se scot apoi se lasa sa se raceasca putin si se pudreaza dupa gust, cu nucsoara macinata.

pogacele-branza-panselutesalbatice-finalok

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *