PIURE DE TELINA SI FASOLE BOABE

ianuarie 25, 2014 | CATEGORIA Garnituri

piure de telina si fasole boabe

O  reteta de piure bogata in fibre, vitamine si antioxidanti, pregatita sanatos, cu un gust dulce.

INGREDIENTE:

–         350 gr radacina de telina

–         350 gr fasole boabe

–        4 linguri de ulei de  masline extravirgin, presat la rece

–        sare neiodata, dupa gust

PREPARARE:

Se selecteaza si se spala boabele de fasole, se lasa la hidratat, apoi se fierb in apa. Cand sunt aproape fierte, se adauga si telina spalata, curatata si taiata in bucati. Se lasa sa se patrunda bine si sa scada apa.

fasole boabe si telina, fierte, pentru piure

Se strecoara apoi telina si fasolea si se strivesc cu un blender. Se adauga apoi sarea si uleiul de masline extravirgin, presat la rece.

fasole boabe si telina, fierte si blenduite, cu sare si ulei de masline, pentru piure

Se amesteca bine, se aranjeaza pe un platou, se serveste ca garnitura, sau simplu, cu adaos de verdeturi sau muraturi in saramura.

piure de telina si fasole boabe

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *