PIEPT DE PUI, RULAT CU TELINA, LA CUPTOR

septembrie 25, 2014 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

piept de pui, rulat cu telina, la cuptor, feliat

O reteta menita sa imprime pieptului de pui o aroma intensa si imbietoare.

INGREDIENTE (pentru 2 portii) :

–          350 gr piept de pui

–          o felie de radacina de telina

–          o tulpina mica de telina, cu frunze

–          un praf de piper negru, macinat

–          un praf de sare neiodata

 

PREPARARE:

Se spala si se curata telina, apoi se spala bine pieptul de pui, se sterge de apa si se intinde cu batatorul de snitele. Se asezoneaza cu radacina de telina rasa grosier, cu sarea si piperul macinat, apoi cu frunzele de telina, rupte cu putina tulpina, pentru un gust mai intens.

piept de pui, telina, sare si piper, pentru rulou

Se ruleaza pieptul de pui astfel garnisit si se prinde cu scobitori.

piept de pui rulat cu telina, sare si piper, pentru cuptor

Se introduce in cuptor pe gratarul acestuia, sa se patrunda tot, simultan, apoi se scoate si se lasa putin sa se racoreasca pentru a se desprinde usor de pe gratar.

piept de pui rulat cu telina, sare si piper, scos din cuptor

Se poate servi caldut sau chiar rece, este gustos oricum.

pieptpui-rulat-telina-mirodenii-finalok

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *