PIEPT DE PUI INABUSIT, CU LEGUME SI VERDETURI

septembrie 28, 2015 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

piept de pui inabusit, cu legume si verdeturi

O reteta ce confera pieptului de pui fragezime si savoare.

INGREDIENTE:

–         2 piepti de pui

–         2 morcovi

–         o ceapa

–         un ardei gras

–         4-5 frunze proaspete de telina

–         4- 5 fire de marar verde

–         ulei de floarea soarelui presat la rece

–         sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine si se portioneaza pieptul de pui, apoi se fierbe spumuindu-se cu grija. Intre timp  se curata si se spala bine ceapa si morcovii. Ceapa se taie julien, morcovii rondele, apoi se adauga la fiert, alaturi de pieptul de pui.

piept de pui, morcovi si ceapa, la inabusit

Cand sunt patrunse se adauga si ardeiul spalat si taiat fasii subtiri, pe lungime, cat si frunzele de telina, spalate si tocate.

piept de pui, morcovi si ceapa inabusite, cu ardei si salvie

Cand sunt fierte toate si scade sosul format, se intrerupe fierberea, se potrivesc de sare, se adauga mararul spalat si tocat fin, apoi uleiul de floarea soarelui presat la rece.

piept de pui inabusit, cu legume si verdeturi

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *