O reteta ce confera pieptului de pui fragezime si savoare.
INGREDIENTE:
– 2 piepti de pui
– 2 morcovi
– o ceapa
– un ardei gras
– 4-5 frunze proaspete de telina
– 4- 5 fire de marar verde
– ulei de floarea soarelui presat la rece
– sare neiodata, dupa gust
PREPARARE:
Se spala bine si se portioneaza pieptul de pui, apoi se fierbe spumuindu-se cu grija. Intre timp se curata si se spala bine ceapa si morcovii. Ceapa se taie julien, morcovii rondele, apoi se adauga la fiert, alaturi de pieptul de pui.
Cand sunt patrunse se adauga si ardeiul spalat si taiat fasii subtiri, pe lungime, cat si frunzele de telina, spalate si tocate.
Cand sunt fierte toate si scade sosul format, se intrerupe fierberea, se potrivesc de sare, se adauga mararul spalat si tocat fin, apoi uleiul de floarea soarelui presat la rece.