PIEPT DE PUI, CU VARZA NOUA

mai 25, 2015 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

piept de pui, cu varza noua

O reteta pentru o dieta echilibrata, asociind corect proteinele slabe din pieptul de pui, cu varza proaspata, bogata in fitonutrienti si saraca in calorii.

INGREDIENTE:

–       500 gr piept de pui

–       o varza noua, de aprox. 1 kg

–       un ardei

–       o legatura de ceapa verde

–       2  foi dafin

–       1/2 lingurita de boabe piper

–       1/2 lingurita de cimbru

–       2 linguri de bulion

–       o legatura de marar verde

–       2 linguri ulei de floarea soarelui, presat la rece

–       sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala si se feliaza grosier pieptul de pui, apoi se fierbe in apa cu putina sare, avand grija sa se spumuiasca bine. Intre timp, se spala ceapa verde, ardeiul si varza si se toaca fin, iar  cand pieptul de pui este patruns si scade sucul format, se adauga peste acesta, impreuna cu cimbrul, foile de dafin si boabele de piper.

piept de pui, varza noua, cimbru, ardei, ceapa verde, boabe piper, foi dafin

Se mai adauga apa si se lasa sa se patrunda lent, iar dupa ce s-au fiert, se potrivesc de sare, li se adauga bulionul, uleiul si mararul spalat si tocat fin. Se amesteca si se savureaza.

piept de pui, cu varza noua

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *