PATEU RAW VEGAN, DE HRISCA

februarie 5, 2018 | CATEGORIA Aperitive

pateu raw vegan, de hrisca

Un pateu fara gluten, cu grasimi sanatoase, consistent si aromat, ca poate asigura satietate si confort digestiv.

INGREDIENTE:

– 100 g hrisca cruda

– 75 g alune crude de caju

– ¼ ardei gras (o felie)

– o lamaie

– 5 catei de usturoi romanesc

– ½ lingurita de ienibahar macinat

– sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine si se lasa la hidratat semintele de hrisca cruda, cca 12 ore, iar alunele de caju se hidrateaza si ele cam 5 ore. Se scurg de apa in care s-au hidratat si se clatesc, atat hrisca cat si cajuul.

seminte de hrisca si alune de caju, crude, hidratate, si alte ingrediente, pentru pateu raw vegan

Se aduna apoi in robotul de bucatarie cu lama in S si li se alatura ardeiul gras bine spalat si taiat in bucati, cateii de usturoi curatati si spalati, sucul lamaiei si ienibaharul macinat. Se maruntesc toate in robot pana la consistenta unui pateu, care se potriveste de sare si care se poate servi pe felii de ardei crud.

pateu raw vegan, de hrisca

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *