PASTE INTEGRALE CU GERMENI SI ROSII USCATE

iulie 9, 2018 | CATEGORIA Garnituri

paste integrale, cu germeni si rosii uscate

Paste gatite corect, asezonate cu ingrediente crude, bogate nutritiv, fara adaos de grasimi si de sare, constituind un meniu din carbohidrati sanatosi, cu ardere lenta, un energizant valoros. Nu am adaugat sare la reteta intrucat rosiile au fost conservate cu sare si ulei de masline extravirgin, iar in apa in care am fiert pastele am adaugat putina sare, conform instructiunilor.

INGREDIENTE (pentru 3 portii):

– 250 g paste integrale bio (foglia d’oglio) cu spanac

– 250 g rosii uscate (conservate in ulei de masline extravirgin)

– 2 linguri germeni de lucerna si trifoi rosu (am folosit bio, de la Sanovita)

– o lingurita de boabe de ienibahar rasnite

 

PREPARARE:

Se fierb pastele integrale cu spanac, conform instructiunilor de pe pachet, apoi se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.  Rosiile uscate se sterg de uleiul in care au fost conservate, iar germenii de lucerna si de trifoi rosu se spala sub jet de apa si se scurg.

ingrediente pentru paste integrale, cu germeni si rosii uscate

Se adauga pastelor, boabele de ienibahar rasnite marunt, se amesteca apoi se asezoneaza cu rosiile, cu germenii, si cu frunzele de bususioc bine spalate si netocate, pentru un plus de aspect si savoare.

paste integrale, cu germeni si rosii uscate

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *