PASTA DIN MASLINE, CU PUDRA DE CORIANDRU SI TARHON

iulie 4, 2016 | CATEGORIA Aperitive

pasta din masline, cu pudra de coriandru si tarhon

O reteta ce pune in valoare proprietatile nutritive ale maslinelor alaturate altor ingrediente naturale, un dip de savurat in orice moment al zilei.

INGREDIENTE:

– 150 gr masline naturale, fara samburi

– 250 gr masline verzi, umplute cu ardei

– o ceapa (aprox. 90 gr)

– 3-4 catei de usturoi

– 3 linguri suc de lamaie

– 2 linguri ulei de masline, extravirgin, presat la rece

– o lingura (cu varf) de tarhon verde, tocat

– ½ lingurita pudra de coriandru (seminte rasnite)

PREPARARE:

Se curata si se spala ceapa si usturoiul, se taie grosier, tarhonul se spala bine si se toaca, apoi impreuna cu maslinele, cu uleiul, cu sucul de lamaie si coriandrul macinat se plaseaza in robotul cu lama in S.

masline, ceapa, usturoi, tarhon, pudra de coriandru, suc de lamaie si ulei de masline, pentru pasta

Se maruntesc toate, pana se obtine o pasta consistenta, ce poate fi consumata pe felii de paine integrala.

pasta din masline, cu pudra de coriandru si tarhon

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *