OUA UMPLUTE CU GALBENUS PICANT

ianuarie 14, 2014 | CATEGORIA Aperitive

oua umplute cu galbenus picant

O  reteta de oua umplute, cu adaos de acizi grasi si mirodenii, bogate in antioxidanti si cu un gust excelent.

INGREDIENTE :

–        8 oua

–        ½   lingurita de pudra de ghimbir

–        ¼  lingurita de pudra de turmeric

–        ¼ lingurita de pudra de rozmarin

–        2 lingurite de ulei de floarea soarelui presat la rece

–        sare neiodata, dupa gust

–        fire de marar, pentru garnisit

 

PREPARARE:

Se fierb ouale 5 minute, se introduc repede in apa rece, se curata de coaja, se taie in jumatati si li se scoate galbenusul, se plaseaza apoi intr-un bol si se asezoneaza cu pudrele de ghimbir, turmeric si rozmarin.

galbenus de ou asezonat cu pudre de ghimbir, de rozmarin si de turmeric

Se amesteca, apoi se adauga uleiul de floarea soarelui si sarea.

galbenus de ou asezonat cu pudre de ghimbir, rozmarin, turmeric, cu sare si ulei de floarea soarelui presat la rece

Se amesteca din nou, pentru omogenizare. Se umplu jumatile de albus cu galbenusul astfel aromatizat si se garnisesc apoi cu fire de marar.

oua umplute cu galbenus picant

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

  • Cristina says:

    Eu iti propun sa facem schimb de oua! Chiar sunt curioasa de gustul umpluturii.

    • mirela says:

      Am observat si eu aseara planificarile diferentiate prin umplutura si expunere. Am postat o maniera proprie, gandita in urma scopului de a nu mai avea un surplus de proteine de genul branzeturi, oua, carne si maioneza, astfel ca doar am innobilat galbenusurile ca gust si nutrienti, cu mirodenii. Pot asigura pe oricine ca sunt delicioase si sanatoase.

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *