OREZ, CU SPANAC SI MIRODENII

mai 21, 2021 | CATEGORIA Garnituri

orez cu spanac si mirodenii

Un mod excelent de consuma frunzele proaspete si crude de spanac, asocite si asezonate sanatos.

INGREDIENTE:

– 75 g orez
– 100 g spanac
– o lingurita de ulei de masline, extravirgin
– o lamaie
– ½ lingurita de turmeric pudra
– ½ lingurita de coriandru pudra
– sare de ocna, dupa gust

PREPARARE:

Se spala bine orezul, in multe ape, apoi se fierbe in apa de 3 ori volumul sau. Cand da in clocot, se intrerupe fierberea si se lasa vasul acoperit 20 de minute, in felul acesta bobul se fierbe aldente. Se lasa apoi la racit. Intre timp, se spala in multe ape spanacul.

ingrediente pentru orez cu spanac si mirodenii

Se toaca spanacul si se alatura orezului. Se adauga pudrele de turmeric si de coriandru, uleiul de masline si sucul lamaiei, apoi se amesteca si se potriveste de sare. Se asezoneaza cu prafurile de coriandru si de turmeric.

orez cu spanac si mirodenii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *