OREZ BRUN CU TURMERIC, CASTRAVETI IN SARAMURA SI MARAR

ianuarie 17, 2020 | CATEGORIA Garnituri

orez brun cu turmeric, castraveti in saramura si marar

O reteta bogata in carbohidrati sanatosi, cu ardere lenta, cat si in enzime si probiotice, foarte importante pentru procesele chimice din corp.

INGREDIENTE:

– 125 g orez brun prefiert (am folosit de la Panzani)
– 3-4 castraveti in saramura (aprox. 150 g)
– ½ lingurita pudra de turmeric (curcuma)
– 2 linguri ulei de masline extravirgin
– ½ legatura de marar
– un praf sare de ocna

 

PREPARARE:

Se fierbe orezul in punga protectoare, in apa, conform instructiunilor de pe pachet. Se taie castravetii murati in fasii, care se maruntesc apoi.

ingrediente pentru orez brun cu turmeric, castraveti in saramura si marar

Se adauga orezului castravetii maruntiti, praful de turmeric, uleiul de masline si mararaul bine spalat si tocat fin. Se amesteca pentru omogenizare, se potriveste de sare in functie de cat de sarati sunt castravetii, apoi se portioneaza amestecul cu inele culinare. Am garnisit cu rosii cherry.

orez brun cu turmeric, castraveti in saramura si marar

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *