OREZ BRUN, CU BRANZA DE VACI SI MIRODENII

februarie 29, 2016 | CATEGORIA Dulciuri

orez brun, cu branza de vaci si mirodenii

O combinatie bogata in fibre si proteine, hranitoare si delicioasa, imbogatita nutritiv si aromata intens cu mirodenii.

INGREDIENTE (pentru 3 portii):

– o cana orez brun

– 5 cani de apa

– 3 cani branza de vaci

– o lingura scortisoara

– o lingurita de cardamon

– cate un praf de curcuma (turmeric) / portie

– indulcitor natural (optional)
PREPARARE:

Orezul brun se spala in multe ape, apoi i se adauga apa si se fierbe cca 20 de minute, domol. Se intrerupe fierberea si se lasa vasul acoperit, o jumatate de ora. Se strecoara surplusul de apa, apoi se adauga branza de vaci, scortisoara si cardamonul.

orez brun, branza de vaci si mirodenii, pentru desert

Se amesteca, se portioneaza, apoi in fiecare portie se adauga optional indulcitor si cate un praf de turmeric.

orez brun, cu branza de vaci si mirodenii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *