NECTAR ANTIOXIDANT CU PERSIMONA (KAKI) SI CATINA

December 10, 2015 | CATEGORIA Dulciuri

nectar antioxidant cu persimona (kaki) si catina

O bautura perfecta pentru un inceput de zi densa, bogata in activitati, sau de ce nu pentru o noapte lunga, de sarbatoare! Confera organismului rezistenta si buna dispozitie, fiind bogata in antioxidanti si alti nutrienti esentiali unei stari perfecte, atat fizice cat si de spirit !

INGREDIENTE (pentru 2 portii):

– un fruct de kaki (persimona)

– 3 linguri de miere de albine cu catina

– ½ lamaie

– 175 ml apa plata

– 50 ml de apa minerala (optional, pentru diluare si usoara acidulare)

PREPARARE:

Se rupe frunza de pe fructul de kaki, urmand ca acesta sa fie taiat in doua parti, care apoi se scobesc pentru a desprinde pulpa fructului de pe coaja.

persimona (kaki), miere cu catina si lamaie, pentru nectar

In vasul blenderului se plaseaza pulpa de kaki (persimona), maruntita, apoi mierea cu catina.

kaki (persimona), catina si miere, in blender, pentru nectar

Se adauga apa si se blenduiesc fin pana se obtine consistenta unui nectar. Pentru o usoara acidulare, se poate completa cu apa minerala. Se adauga sucul lamaiei, se amesteca, se asteapta putin ca samburii de catina sa se depuna la baza paharului, apoi se soarbe nectarul astfel obtinut, cu un gust excelent rezultat din imbinarea unor arome perfecte.

nectar antioxidant cu persimona (kaki) si catina

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Your email address will not be published. Required fields are marked *