NAUT CU BUSUIOC SI GOGONELE IN SARAMURA

februarie 7, 2020 | CATEGORIA Garnituri

naut cu busuioc si gogonele in saramura

O reteta probiotica, facand parte dintr-o asociere clasica de leguminoase fierte cu muraturi in saramura, aromata intens de busuioc, un bun antioxidant si antibiotic natural.

INGREDIENTE:

– 240 g naut fiert
– 150 g gogonele in saramura
– 2 ramurele busuioc uscat
– o lingura ulei de masline extravirgin
– ½ lingurita boia de ardei dulce
– ½ lingurita ienibahar macinat

PREPARARE:

Nautul fiert se strecoara, iar gogonelele se taie in bucati marunte.

ingrediente pentru naut cu busuioc si gogonele in saramura

Se aduna cee doua ingredient si se asezoneaza apoi cu uleiul, boiaua de ardei dulce, ienibaharul macinat si busuiocul uscat maruntit. Se amesteca totul si se portioneaza.

naut cu busuioc si gogonele in saramura

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *