O salata pe bat, cu mini mozzarella, legume si frunze aromate, rasfatate de emolienta si nutrientii uleiului de rapita.
INGREDIENTE (pentru 6 portii):
– 125 gr mini mozzarella
– 300 gr rosii cherry
– 3 fire de usturoi verde
– 2 castraveti
– 1-2 ardei
– 12 frunze de menta verde
– 6 frunze de papadie proaspata
– 3 linguri de ulei de rapita, presat la rece
– suc de lamaie, dupa gust
– sare neiodata, dupa gust
– 6 bete pentru frigarui
PREPARARE:
Se spala bine usturoiul verde, rosiile, castravetii, ardeii si frunzele menta si de papadie, apoi se taie castravetii rondele, ardeiul in bucati patrate, iar usturoiul, in bucati lungi. Se infig alternativ, in betele pentru frigarui, bucati de usturoi verde, rondele de castraveti, mini mozzarella, frunze de menta, rosii, bucati de ardei gras, frunze de papadie.
Dupa ce sunt garnisite betele, se asezoneaza cu sarea, cu uleiul de rapita si se stropesc cu sucul de lamaie. Sunt gustoase, cu aromata excelenta !