Un dulce cu proprietati hranitoare si detoxifiante, ce poate innobila smoothiuri si sucuri de fructe sau legume.
INGREDIENTE:
– 90 g flori de papadie
– 350 ml apa
– 450 g miere de albine
– ½ lamaie
PREPARARE:
Florile de papadie se culeg din zone nepoluate, fara codite, se scutura bine de impuritati si mici vietati.
Se spala in sita, sub jet de apa, apoi se plaseaza in vasul de fiert, se adauga apa si se lasa sa clocoteasca cateva secunde. Se intrerupe sursa de caldura, se acopera vasul si se lasa la macerat in loc racoros, minim 5 ore. Se strecoara apoi, pasand bine florile in strecuratoare.
Se adauga mierea si sucul lamaiei, se amesteca si se portioneaza in borcanase mici, urmand sa fie pastrate la frigider, pe parcursul consumului.
Sunt sigura ca este extraordinar de bun
Da. Categoric. Multumesc de vizita !