MIEL CU VERDETURI (STUFAT)

mai 14, 2013 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

miel cu verdeturi, stufat

Gustul specific al carnii fragede de miel este inconjurat de mireasma verdeturilor.

INGREDIENTE :

–   500 gr carne de miel (am folosit coaste si sira)

–   5 legaturi ceapa verde

–   4 legaturi usturoi verde

–   5 legaturi de marar verde

–   3 legaturi de patrunjel verde

–   2 ardei grasi (am folosit conservati)

–   2 rosii (2 linguri de bulion)

–   sare, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala bine carnea de miel si se portioneaza.

carne de miel, pentru stufat

Se pune apoi la fiert, se spumuieste si se lasa sa fiarba incet. Intre timp, se curata si se spala verdeturile si ardeii. Ceapa si usturoiul verde se taie in bucati lungi, iar mararul si patrunjelul se toaca grosier. Ardeii se taie cubulete. Dupa ce carnea este patrunsa, se adauga verdeturile si ardeii.

carne de miel, ceapa si usturoi verde, marar si patrunjel verde, pentru stufat

Se lasa sa fiarba incet, pana cand se inmoaie suficient.

miel cu verdeturi

Se adauga rosiile (bulionul), se potriveste totul de sare si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

stufatfinalok

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *