MIC DEJUN RAW VEGAN, CU SEMINTE DE CHIA SI ALUNE DE CAJU

iulie 5, 2019 | CATEGORIA Aperitive

mic dejun cu seminte de chia si alune de caju

Un mic dejun hranitor, din ingrediente de calitate, folosite in stare cruda, pentru a nu altera calitatea nutientilor.

INGREDIENTE (pentru 3 portii):

– 1,5 linguri seminte de chia
– 150 ml apa
– o lingura alune de caju
– 3 frunze de telina (cu tija)
– un castravete
– un morcov
– 3 linguri suc de lamaie
– ¼ lingurita de ienibahar macinat
– un praf de sare de ocna

 

PREPARARE:

Se lasa la hidratat semintele de chia in apa, cca jumatate de ora.

ingrediente pentru mic dejun cu seminte de chia si alune de caju

Intre timp se spala bine morcovul si castravetele, morcovul se curata superficial si se razuieste grosier, iar castravetele se feliaza foarte subtire. Se portioneaza, iar pentru fiecare portie se aranjeaza feliile de castravete langa morcovul razuit, apoi se astern semintele hidratate de chia si alunele de caju, urmand a se asezona cu sarea, cu sucul lamaiei, cu ienibaharul macinat si cu frunzele de telina bine spalate si maruntite.

mic dejun cu seminte de chia si alune de caju

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *