MIC DEJUN CU MORCOVI SI CHIA HIDRATATA IN APA ENZIMATICA CU FLORI DE SANZIENE

iulie 19, 2021 | CATEGORIA Aperitive

mic dejun cu morcovi si seminte de chia hidratate in apa enzimatica cu flori de sanziene

Asocierea morcovului, fin razuit, cu semintele de chia hidratate aromat, compune o reteta ce nu mai are nevoie de potentatori de gust precum sarea sau zaharul, insciind-o in randul retetelor dietetice, foarte sanatoase.
INGREDIENTE:

– un morcov
– o tulpina cu flori de sanziene
– 2 linguri seminte de chia
– 200 ml apa plata
– o lingurita coriandru macinat
– lamaie (optional)

 

PREPARARE:

Se prepara apa enzimatica, lasand la hidratat de seara pana dimineata tulpina cu flori de sanziene.

ingrediente pentru mic dejun cu morcovi si chia hidratata in apa enzimatica cu flori de sanziene

Se strecoara apa enzimatica si se adauga semintele de chia, care se hidrateaza minim o jumatate de ora, iar apoi li se adauga coriandrul macinat.

seminte de chia hidratate in apa enzimatica cu flori de sanziene, si coriandru, pentru  mic dejun

Se amesteca bine pentru a-si revarsa coriandrul pe deplin aroma. Morcovul de razuieste fin si se asezoneaza cu semintele de chia, aromate si hidratate enzimatic.

mic dejun cu morcovi si seminte de chia hidratate in apa enzimatica cu flori de sanziene

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *