MIC DEJUN, CU MIRODENII

iunie 19, 2013 | CATEGORIA Aperitive

mic dejun cu mirodenii

Un clasic mic dejun, garnisit cu aroma si nutrientii esentiali ai mirodeniilor, pentru  stimularea digestiei.

INGREDIENTE:

–         2 oua fierte

–         un castravete verde

–         o rosie

–         mirodenii: piper, usturoi, cimbru, coriandru, marar, boia dulce

 

 

PREPARARE:

Ouale se fierb dupa preferinta, se curata, apoi castravetii si rosia se spala si se taie, se combina toate si se garnisesc unele cu altele, dupa imaginatie (eu am dat pe razatoare ouale fierte), se asezoneaza cu mirodeniile in cantitatea dorita si se consuma cel mai bine fara paine, pentru usurarea digestiei si asimilarea rapida a nutrientilor.

mic dejun cu mirodenii: piper, usturoi, cimbru, coriandru, marar, boia dulce

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *