MERE RASE, CU FULGI DE MIGDALE

februarie 3, 2013 | CATEGORIA Aperitive

mere rase cu fulgi de migdale, scortisoara, suc de lamaie si sirop de agave

Este o imbinare catifelata de mireme si gusturi, o desfatare aromata.

INGREDIENTE:

–         4 mere bine coapte, dulci

–         4 linguri fulgi de migadale

–         o lamaie mica

–         o lingurita rasa de scortisoara

–         sirop de agave, dupa gust

 

PREPARARE:

Se stoarce lamaia si sucul obtinut se toarna intr-un bol, in care merele, spalate bine, se rad pe razatoarea mare, cu tot cu coaja. Se rotesc cu lingutita in sucul de lamaie, astfel ca toate bucatile de mere rase sa vina in contact cu sucul, pentru a nu oxida in timp.

mere rase, in suc de lamaie

Se storc usor de suc, se amesteca delicat cu fulgii de migdale, se portioneaza, apoi se presara scortisoara si se stropesc cu putin sirop de agave.

mere rase cu fulgi de migdale, scortisoara, suc de lamaie si sirop de agave

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *