Este o imbinare catifelata de mireme si gusturi, o desfatare aromata.
INGREDIENTE:
– 4 mere bine coapte, dulci
– 4 linguri fulgi de migadale
– o lamaie mica
– o lingurita rasa de scortisoara
– sirop de agave, dupa gust
PREPARARE:
Se stoarce lamaia si sucul obtinut se toarna intr-un bol, in care merele, spalate bine, se rad pe razatoarea mare, cu tot cu coaja. Se rotesc cu lingutita in sucul de lamaie, astfel ca toate bucatile de mere rase sa vina in contact cu sucul, pentru a nu oxida in timp.
Se storc usor de suc, se amesteca delicat cu fulgii de migdale, se portioneaza, apoi se presara scortisoara si se stropesc cu putin sirop de agave.
Un desert foarte sanatos!
Si foarte rapid, iari dupa indicatiile nutritionistilor, poate constitui micul dejun.
Foarte bun, imi place reteta! Si nu e singura!
Multumesc de vizite Anca, sper sa-ti mai ofer si altele !