MANCARE DE CARTOFI, CU LEURDA

aprilie 5, 2014 | CATEGORIA Retete propri

mancare de cartofi, cu leurda

O mancare de primavera, dietetica, pregatita cu ingrediente naturale, gustoasa si hranitoare.

INGREDIENTE:

–          1 kg cartofi

–          650 gr ceapa

–          3 legaturi generoase de leurda

–          1 ardei gras

–          2 rosii

–          2 frunze de dafin

–          o legatura de patrunjel verde

–          3 linguri de ulei de masline extravirgin

–          sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Se spala si se curata ceapa si cartofii, ceapa se toaca, iar cartofii se taie cuburi, apoi se fierb in apa cu sare. Se adauga foile de dafin si dupa ce sunt toate patrunse, se adauga si leurda, ardeiul si rosiile, toate spalate, curatate si tocate.

cartofi, ceapa, ardei, rosii, leurda, foi de dafin, pentru mancare

Se mai lasa la fiert (eventual se mai adauga apa) pana scade sosul format, se intrerupe fierberea, se potrivesc de sare, se adauga si uleiul de masline, se amesteca, iar cand se portioneaza se adauga patrunjel proaspat tocat.

mancare de cartofi, cu leurda

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *