MAMALIGA RAPIDA

mai 13, 2019 | CATEGORIA Garnituri

mamaliga rapida

O retetea simpla si rapida, dietetica si hranitoare, cu malai macinat fin, la moara cu pietre, dar apoi cernut prin sita fina, pentru a inlatura o parte din fibre si a fierbe mai repede.

INGREDIENTE:
– 140 g malai
– 500 ml apa
– un praf de sare de ocna

 

PREPARARE:

Se aduce apa in punctul de fierbere, se lasa sursa de caldura la minim, si se toarna malaiul in ploaie, amestecand incontinuu cu telul.

malai, in apa, la fiert, pentru mamaliga rapida

Se continua amestecarea din cand in cand, inca 3 minute si se opreste fierberea, se mai amesteca cu telul, cam jumatate de minut, apoi se toarna pe un platou, sau in diverse forme, portionata.

mamaliga rapida

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *