HRISCA CRUDA CU VERDETURI SI MIRODENII

februarie 5, 2014 | CATEGORIA Aperitive

hrisca cruda, cu verdeturi si mirodenii

O reteta menita sa confere organismului vigoare prin nutrienti esentiali, iar papilelor gustative, desfatare.

INGREDIENTE:

–          200 gr hrisca

–          ½  legatura de patrunjel verde

–          ½ legatura de arpagic

–          ½ lingurita de pudra de turmeric

–          ½ lingurita de pudra de ghimbir

–          2 lingurite de ulei de masline extravirgin, presat la rece

–          o lingurita de cimbru uscat

–           sare neiodata, dupa gust

 

PREPARARE:

Hrisca se spala bine, apoi se lasa la hidratat in apa rece.

boabe de hrisca, la hidratat

Dupa cca 4 ore, se strecoara, apoi se adauga patrunjelul verde si arpagicul, spalate, curatate si tocate, pudra de turmeric si cea de ghimbir, cimbrul si uleiul de masline extravirgin, presat la rece. Se amesteca bine ingredientele pentru omogenizare, apoi se potrivesc de sare.

hrisca cruda, cu verdeturi si mirodenii

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *