GOMBOTI CU HERING MARINAT SI NUCSOARA

decembrie 3, 2013 | CATEGORIA Aperitive

gomboti cu hering marinat si nucsoara

Gomboti hranitori din hering marinat, aromatizati cu nucsoara, pentru fortifierea organismului si pentru un gust aparte.

INGREDIENTE (pentru aprox. 50 bucati):

–         900 gr hering marinat, cu ceapa, morcovi si ienibahar

–         500 gr telina

–        ½lingurita de nucsoara macinata

–        ½ lingurita pudra de coriandru

–        o legatura de patrunjel verde

 

PREPARARE:

Bucatile de hering, impreuna cu ceapa si morcovul, se separa de marinata, se storc, apoi se dau prin masina de tocat. Telina se spala, se curata, se taie marunt si se toacala randul sau, in masina. Se aduna intr-un bol, se adauga patrunjelul, spalat si tocat, apoi pudra de nucsoara si cea de coriandru.

hering marinat cu morcovi si ceapa, telina, patrunjel, nucsoara si coriandru macinat, pentru gomboti

Se amesteca bine pentru omogenizare si din compozitia obtinuta  se formeaza in palma, gomboti, care pot constitui un aperitiv sau o gustare, perfecte.

gomboti cu hering marinat si nucsoara

 

 

 

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *